Diós perec
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 24 dkg liszt
- 16 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 1 db tojás
- 10 dkg dió
- reszelt citromhéj
- őrölt fahéj
mártogatáshoz
- csokoládé
Elkészítés
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a diót, a tojást, a lisztet és az őrölt fahéjat is beletéve tésztát gyúrunk, hideg helyen 1 órán át pihentetjük, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és alsó takaréklángon az előmelegített sütőben 6-8 percig világosra sütjük. A perecek egyik felét csokoládéba mártjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.